Agent
Alexandru SANDU
Case
de vanzare

Descriere ansamblu

CHC Residence, dezvoltator imobiliar dedicat creării unor locuințe de calitate în zona pitorească a Pitestiului, mai precis în zonele Budeasa și Maracineni. Cu o experiență solidă în domeniul construcțiilor rezidențiale, suntem mândri să vă oferim o privire de ansamblu asupra proiectelor noastre actuale.

Portofoliu nostru de proiecte include:Ansamblul CHC Residence 1 - Un proiect de succes care a fost vândut aproape integral, situat în comuna Budeasa, în vecinătatea pădurii. O singură vilă încântătoare mai este disponibilă pentru cei care doresc să facă parte din comunitatea noastră selectă. Cu un design elegant și finisaje de înaltă calitate, această vilă este o oportunitate unică pentru cei care caută confort și exclusivitate într-o locație convenabilă.


AnsamblurileCHC Residence 2 si CHC Residence 3 - Două ansambluri rezidențiale în construcție care promit să redefinească standardele de lux și confort în zona Budeasa și Maracineni. Cu atenție la detalii și utilizarea celor mai bune materiale, aceste proiecte vor oferi locuințe de vis pentru familiile care doresc să trăiască într-un mediu liniștit și aproape de natură, fără a renunța la comoditățile orașului.Ne angajăm să oferim nu doar locuințe, ci și comunități. Fiecare ansamblu rezidențial CHC Residence este proiectat cu grijă pentru a promova interacțiunea socială, siguranța și confortul locatarilor noștri. Suntem dedicați să creăm locuințe pe care le puteți numi cu adevărat "acasă".

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe deosebite în zona Pitesti sau dacă doriți să aflați mai multe despre proiectele noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți locuința perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Alexandru SANDU

Chief Executive Officer (CEO) & Founder

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Localizare

Oferte in ansamblu

vanzare
Exclusivitate

Case individuale 3 camere Maracineni | Parter

Calea Bucuresti, Pitesti 110.500EUR

Camere
3
Bai
2
Suprafata utila
80
vanzare
Exclusivitate

Case individuale 4 camere Budeasa Mica | Parter

Budeasa Mica, Budeasa 119.500EUR

Camere
4
Bai
2
Suprafata utila
90